Këngëtarja serbe kopjon këngën e Nora dhe Era Istrefit? - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

24/08/2019 12:11

Këngëtarja serbe kopjon këngën e Nora dhe Era Istrefit?

Ballina

Gazeta Express

24/08/2019 12:11

Jemi mësuar shpesh të zbulohet se këngë shqiptare janë vjedhur nga ato ballkanike.Mirëpo me zhvillimin e muzikës shqiptare, gjërat ja ë kthyer përmbys.

Janë artistet shqiptare që po kopjohen nga ato serbe.

Fjala është për Norën dhe Erën me këngën ‘Nuk e di’ e cila tre muaj pas publikimit është kopjuar nga Seka Aleksic.Prive.al ju sjell krahasimin e pjesëve më poshtë.