Karvani “TVSH-ja ime” sot në Tetovë


load
Gazeta Express
10 Gusht 2019 10:53

Karvani i “TVSH-ja ime” sot do të jetë në Tetovë ku në tendë promovuese qytetarët do të kenë mundësi që të marrin informacione dhe përgjigje për masën qeveritare për kthimin e 15 për qind të TVSH-së së përllogaritur.

Tenda do të jetë vendoset para supermarketit Ramstor në qendrën tregtare Pallma Moll. Është paraparë që deklaratë  për masën “TVSH-ja ime” të japë ministri i Kulturës, Hisni Ismaili.

Artikull i sponsoruar

Te fundit


Kthehu lart