Kaq shumë i ngjan nënës, Vlora Çitaku publikon foto të rrallë të prindërve


Gazeta Express
10 Tetor 2019 7:38

Politikania dhe diplomatja e njohur nga Kosova, e cila aktualisht është ambasadore e Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës gëzon një simpati të madhe nga njerëzit në Kosovë.

Ajo përkundër jetës politike, është mjaft aktive edhe nëpër mediat sociale dhe shpeshherë publikon fotografi të ndryshme nga pjesë të jetës së saj.

Së fundmi ajo ka publikuar një fotografi të vjetër të prindërve të saj.

Ajo që bie në sy është ngjashmëria e Vlorës me nënën e saj.

Kujtojmë që Vlora ka marrë simpatinë e publikut me fjalimet e saj mahnitëse në OKB në favor të Kosovës.

Te fundit


Kthehu lart