Kapet peshku me dy gojë


Gazeta Express
23 Gusht 2019 20:14

Një grua në New York u befasua shumë kur mendoi se e kishte kapur thjesh një peshk të madh në liqenin Champlain, por më pas zbuloi se ishte diçka më unike se kaq.

Peshku, i identifikuar si një troftë liqeni, kishte dy gojë.

“Kur e morëm në barkë nuk mund t’u besoja syve”, tha Debbie Geddes për Fox News.

Para se ta lëshonte sërish në ujë kapjen e saj të veçantë, ajo mori disa pamje të tij të cilat janë postuar në internet duke u bërë virale dhe duke nxitur mendime të ndryshme të komentuesve rreth gjendjes së tij.

Disa thonë se peshku ishte lënduar kur ishte i vogël, ndërkaq disa biologë mendojnë se mund të jetë ndonjë defekt i lindur gjenetik.

This fish has two mouths!

Te fundit


Kthehu lart