Kandidati i LDK’së për deputet: Shpresoj që rezultati final mos të jetë ai i exit-polleve

Kandidati për deputet nga radhët e LDK’së Faton Bislimi  thotë se nëse vërteton KQZ’ja pozitën e tretë të LDK’së në këto zgjedhje ata duhet të refelektojnë. “Rezultati final që ne presim nga KQZ shpresoj dhe uroj të jetë të paktën më mirë se ai që kemi parë në exitpolle”, theksoi Bislimi. Është i bindur se … Continue reading Kandidati i LDK’së për deputet: Shpresoj që rezultati final mos të jetë ai i exit-polleve