Kanceri vret kur lodheni nga jeta, stomaku dhemb se jeni të zemëruar, kurse diabeti shfaqet kur jeni të vetmuar - Gazeta Express
string(109) "kanceri-vret-kur-lodheni-nga-jeta-stomaku-dhemb-se-jeni-te-zemeruar-kurse-diabeti-shfaqet-kur-jeni-te-vetmuar"

Shneta

Gazeta Express

08/02/2023 9:19

Kanceri vret kur lodheni nga jeta, stomaku dhemb se jeni të zemëruar, kurse diabeti shfaqet kur jeni të vetmuar

Shneta

Gazeta Express

08/02/2023 9:19

Sëmundjet shpesh janë konflikt ndërmjet personalitetit dhe shpirtit, prandaj ekziston një listë e madhe e problemeve shëndetësore, të cilat janë të lidhura me gjendjen shpirtërore të personit

Spiritualistët konstatojnë që kur shpirti nuk është në harmoni dhe kur vuan, atëherë i gjithë trupi vuan.

Lexo Edhe:

Për të përmirësuar gjendjen tuaj shëndetësore dhe për të larguar disa probleme shëndetësore, shërojeni shpirtin tuaj, transmeton Telegrafi.

Trembëdhjetë sëmundje të cilat spiritualistët i lidhin me gjendjen psikike të pacientit:

1. Ftohja shfaqet kur personi nuk mund të qajë.

2. Dhembja e fytit shfaqet kur personi nuk mund të shfaqë pikëllimin.

3. Stomaku dhemb kur zemërimi nuk arrin të nxirret jashtë.

4. Diabeti shfaqet kur personin e mundon vetmia.

5. Njerëzit shtojnë peshë kur i mundon pakënaqësia.

6. Dhembja e kokës ju mundon kur rriten dyshimet.

7. Zemra “dobësohet” kur kuptimi për jetën përfundon.

8. Shtrëngimi në gjoks shfaqet kur ju robëron krenaria.

9. Shtypja e gjakut “ngrihet” kur ju robëron frika.

10. Neurozat “paralizojnë” kur fëmija egërsohet.

11. Ethet shfaqen kur trupi eksploaton kufijtë e imunitetit.

12. Gjunjët “dhembin” kur krenaria juaj nuk përkulet.

13. Kanceri “vret” kur personi “lodhet” nga jeta.