“Kam me ju vra të gjithëve në emër të Allahut” – si e vrau tropojani dhëndrin në Gjakovë

Col Imeraj nga Tropoja, i cili po qëndronte mysafir në shtëpinë e Ndue Mulajt në Gjakovë, në mes të natës, kishte therur me thikë të zotin e shtëpisë, gruan e tij dhe djalin. Gazeta Express ka siguruar aktakuzën, në të cilën shpjegohet në detaje se si kishte ndodhur e tërë ngjarja. Col Imeraj nga Tropoja, … Continue reading “Kam me ju vra të gjithëve në emër të Allahut” – si e vrau tropojani dhëndrin në Gjakovë