Kali 14 muajsh që ka aftësi të jashtëzakonshme të futbollit


Gazeta Express
10 Gusht 2019 9:58

Ky kalë po shijon momentin jetësor.

Itsy, një kalë 14-muajsh, po e shijon goditjen e një topi me kokë, së bashku me kapërcimin e tij.

Në videon e mundësuar nga ‘Daily Mail’, ai mund të shihet duke bërë akrobacione dhe lëvizje të ndryshme, që kanë impresionuar lexuesit e tabloidit britanez.

Ndiqeni videon e mëposhtme për t’i parë aftësitë e Itsy-t. 

Pony plays football

This pony has some impressive football skills! 🐎⚽

Te fundit


Kthehu lart