"Kajmaku", Shehaj: Prokuroria e kapur! - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

17/09/2019 23:00

“Kajmaku”, Shehaj: Prokuroria e kapur!

Ballina

Gazeta Express

17/09/2019 23:00

Ish deputeti demokrat, Agron Shehaj ka hedhur akuza të forta në drejtim të Prokurorisë në lidhje me çështjen e dekriminalizimit, ndërsa PD ka akuzuar tre të zgjedhur se kanë fshehur në formularin e dekriminalizimit ndalimet dhe dënimet e tyre.

“Zoti Kajmaku duhet shkarkuar. Ai ka gënjyer, duhet të futet në burg. Po të mos ishte PD, gjithë këta nuk do kapshin, prokuroria nuk po bën asgjë, për korrupsionin.

Prokuroria nuk ka bërë asgjë, kur dëgjon ndonjë gjë nga PD thotë më sill provat. E kapur totalisht nga qeveria”, tha ish deputeti demokrat.