Kafshë pa turp - Gazeta Express

Kafshë pa turp

Ballina

Gazeta Express

07/06/2019 16:54

Ne të gjithë i duam kafshët dhe shumë njerëz zgjedhin të jetojnë me disa prej tyre, sidomos me macet dhe qentë.

Por të jetuarit së bashku në shtëpi nuk është gjithmonë e lehtë, pasi këta katërkëmbësh shpesh duket se  jenë të qetë në kaosin dhe shkatërrimin e bërë prej tyre.

Nëse ata kanë një plan në mendje, nuk ka asgjë dhe askush që mund t’i ndalojë. Ata  marrin atë që duan me çdo kusht dhe përdorin të gjitha metodat e ligjshme dhe të paligjshme, pavarësisht nga ato rregulla që me aq përpjekje dhe përkushtim keni provuar t’ua mësoni.

Por në fund të fundit, këto kafshë janë të ngjashme me ne. Në fakt, ata gjithashtu kanë nevojë për vëmendje. Hidhni një sy në këto foto qesharake dhe na tregoni se çfarë mendoni!