“Ju vraftë Zoti po...!” Ceka “tërhiqet”: I çmallkoj të gjithë ata që për ideal partie nuk do hanë bukë, shkoni e votoni! - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

13/06/2019 22:57

“Ju vraftë Zoti po…!” Ceka “tërhiqet”: I çmallkoj të gjithë ata që për ideal partie nuk do hanë bukë, shkoni e votoni!

Ballina

Gazeta Express

13/06/2019 22:57

Politikani Neritan Ceka një javë më parë mallkoitë gjithë shqiptarët që do të shkonin të votinin në 30 qershor. Mbrëmjen e sotme në emisionin “360 Gradë” në rTV Ora, Ceka çmallkoi të gjithë ata që për ideal të partisë, nuk duan bukë as ujë, të shkojnë të votojnë në 30 qershor.

Ceka: Falenderoj të gjithë facebook-sat për këtë ngritje të papritur të realitetit tim. Kisha kohë që merresha vetëm me arkeologji edhe që më vunë në nivelin e Gjushit dhe Noces, por në një drejtim në krah të kundërt. Tani mallkoj dhe çmallkoj dhe po e them publikisht. Çmallkoj të gjithë ata që për ideal të partisë, për të cilën nuk duan bukë as ujë, të shkojnë të votojnë në 30 qershor. Çmallkoj të gjithë ata sidomos ata të lagjes sime, se unë jam tek lagja 5 ku janë gjithë sekretarët e komitetit qendror madje njëra me tha me atë që bën po pengon reformën zgjedhore.

Ndiqni videon e plote KETU