Ju kujtohet nëna që lindi tetënjakë, sot ajo dhe fëmijët duken për bukuri - Gazeta Express

Ju kujtohet nëna që lindi tetënjakë, sot ajo dhe fëmijët duken për bukuri

Fun

Gazeta Express

22/08/2019 8:09

Nataly Sulman në vitin 2009 lindi tetënjakë, e cila ishte një lajm tronditës për gjithë botën, sepse ishte kjo dukuri ndodhi vetëm një herë.

Të gjitha foshnjat lindën të shëndetshme.

Mjeku i Natalie, Dr. Kamrava, implantoi 12 embrione në mitrën e saj, i cili më vonë e humbi licencën e tij.

Kryesisht janë transplantuar 2-3 embrione shkruan.

Në atë kohë, Nataly, e cila ishte e divorcuar, kishte gjashtë fëmijë që jetonin me të.

Emrat e tetënjakëve janë:

Noeu, Mali, Isaia, Narya, Gjoni, Makai, Josia dhe Jeremia

Nataly ka vendosur të luftojë për 14 fëmijët e saj.

Ajo po planifikonte të kthehej në shkollë dhe siguronte financiarisht fëmijët e saj pa ndihmën e publikut.