Joe Biden punëson analisten e CNN si këshilltare të lartë - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

25/04/2019 19:18

Joe Biden punëson analisten e CNN si këshilltare të lartë

Lajme

Gazeta Express

25/04/2019 19:18

Joe Biden ka angazhuar Symone Sander, si një këshilltare të lartë në fushatën e tij të sapo nisur presidenciale.

Symone Sanders është afrikano-amerikane dhe shquhet për të qenit një stratege politike.

Ky veprim shton një zë më të ri dhe të larmishëm në kuadrin e këshilltarëve të lartë të Biden, e cila është dominuar nga burrat e bardhë më të vjetër.

Pas kësaj potencohet se Biden po kërkon të zgjerojë thirrjen e tij ndaj një brezi të ri të demokratëve.

Symone Sanders 29 vjeçare, u rrit në dominimin gjatë fushatës së 2016 si sekretare shtypi për senatorin e Vermont, Bernie Sanders.

Ajo pastaj u bë një analiste politike e profilit të lartë në CNN dhe ka të ngjarë të jetë një mbrojtëse e fuqishme e Joe Biden në televizion.