Ja si këndonte që në moshën dy vjeçare Adelina Berisha


Gazeta Express
16 Korrik 2019 21:39

Karrierën në skenë e kishte filluar që në festivalet e muzikës së pasluftës në Kosovë kur ishte shumë e re.

Atë ajo e ka vazhduar konstant edhe tani dhe njihet për këngët e saj konstante që sjell në skenën tonë.

Në një video që e ka siguruar GazetaExpress, Këngëtarja në këtë video është vetëm dy vjeçare ku që në atë kohë tregon talentin e saj për muzikë.

Te fundit


Kthehu lart