Ja si ka ndryshuar ideja e trupit perfekt me kohën


Gazeta Express
9 Korrik 2019 7:57

Sot gratë nga e gjithë bota shqetësohen sa herë që kontrollojnë peshën e tyre.

Dhe një nga arsyet pse këto shqetësime u shfaqën është për shkak të kompanive të sigurimit.

Ata ishin të interesuar në marrëdhënien midis peshës dhe shëndetit të njeriut, dhe së shpejti ata filluan të llogarisin indeksin e masës trupore në mënyrë që të parandalojnë shpenzimet e panevojshme nga ana e tyre.

Si rezultat, femrat përfunduan me trajnime të tepruara dhe dieta të ndryshme.

Te fundit


Kthehu lart