Ja çka duhet të bëni kur bashkëshorti juaj dashurohet në një femër tjetër - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

13/06/2019 9:01

Ja çka duhet të bëni kur bashkëshorti juaj dashurohet në një femër tjetër

Fun

Gazeta Express

13/06/2019 9:01

A do të lëshoni pe edhe ju kështu?

A keni përjetuar ndonjëherë atë agoni, që bashkëshorti juaj të dashurohet në femër tjetër?

Tingëllon relaksuese, mirëpo vazhdimisht flisni për të. Biseda gjithmonë sillet rreth ngjarjeve lidhur me atë femër

Derisa juve jeta u shndërrohet në ankth, ju torturon ajo bisedë, ndërkaq ai ende i lumtur pa vetëdije drejton shikimin larg duke mos u vërejtur që është i dashuruar me femër tjetër.

Dashuri e pashpresë ndaj tjetrës

Shtrohet pyetja: përse dikujt i nevojitet të dashurojë dikë pa shpresë? Ju bini në kurth dhe keni mëshirë ndaj njeriut të cilin e doni, sepse është i dashuruar në dikë që atë e merr për budalla.

Të vjen keq që dikush aq shumë e poshtëron dhe e injoron. Përpiqeni t’ia bëni me dije që po e bën veten budalla me sjellje të tillë, në mënyrë që në fund të përfundoni në grindje shpërthyese me bashkëshortin i cili bëhet agresiv kur e përballni me të vërtetën.

Ju në njëfarë mënyre keni hapur temën tabu. Mirëpo a ia vlen që ende të lozni rolin në këtë teatër absurd?

Ai mohon se është i dashuruar. Ajo femra tjetër e “tërheq” për hunde. Ju ndieni tradhti të thellë nga partneri juaj, i cili ju bind që asgjë nuk po ndodh dhe që ju çdo gjë keni shpikur.

Këshilla e psikologut është që nga kjo situatë të ikni nga sytë këmbët, sepse njeriu nuk ndryshon aq lehtë. Dashuria e bashkëshortit tuaj ndaj femrës tjetër nuk mund të shuhet brenda natës.

Përse të jetoni në atë marrëdhënie të pashëndetshme? Përse të vuani dhe të shikoni se si ai nuk e do dikë e cila e adhuron?

Prandaj, nëse shihni që bashkëshorti juaj është dashuruar me femër tjetër, ikni nga ai – sepse nëse e braktisni atëherë do të vuajë, mirëpo nëse qëndroni me të ju do të vuani gjithë jetën!