Islam Pacolli: Nga Hajvalia morëm mesazhin që kjo anë e Gollakut është e gatshme për ndryshim - Gazeta Express

Zgjedhjet2019

Gazeta Express

04/10/2019 21:36

Islam Pacolli: Nga Hajvalia morëm mesazhin që kjo anë e Gollakut është e gatshme për ndryshim

Zgjedhjet2019

Gazeta Express

04/10/2019 21:36

Subjekti politik, AKR, mbajti tubimin përmbyllës për këtë fushatë zgjedhore në Hajvali.

Kandidati për deputet nga radhët e këtij subjekti, Islam Pacolli, po ashtu i prniashëm në këtë tubim.

“Nga Hajvalia morëm mesazhin që kjo anë e Gollakut është e gatshme për ndryshim, e ndryshimi vije duke e votuar AKR-në”, ka shkruar ai në faqen e tij në Facebook.

“Në këtë pjesë AKR, ka bërë shumë, prandaj, ne do të bëjmë edhe më shumë në të ardhmen! Faleminderit shumë për përkrahjen! Vazhdojmë fuqishëm me ndryshime”

AKR është në koalicion me Nismën në këto zgjedhje si dhe me Partinë e Drejtësisë.