Ish-senatori Bob Dole dje s’mund të vinte në Prishtinë, por ky është mesazhi i tij për kosovarët - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

13/06/2019 13:01

Ish-senatori Bob Dole dje s’mund të vinte në Prishtinë, por ky është mesazhi i tij për kosovarët

Lajme

Gazeta Express

13/06/2019 13:01

Ish Senatori amerikan, Bob Dole, nuk ka mundur që dje të ishte i pranishëm në Kosovë për nder të 20 vjetorit të çlirimit.

Por në emër të tij kanë qenë dy kongresistët, Pomeroy dhe Pia Pyle.

“Nder që të takoj kongresistët Pomeroy dhe Pia Pyle në emër të Senatorit Dole, i cili dje nuk pati mundësi të vinte në Prishtinë, por që ka dërguar urimet më të mira për popullin e Kosovës”, ka shkruar Hoxhaj në Twitter.

“Ne i jemi falënderues Senatori dhe SHBA-së që vazhdoi të përkrahë njerëzit tanë për liri dhe pavarësi”.