Ish prokurorja speciale Janeva vendosi të mos jap dëshmi për rastin “Reket” - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

09/10/2019 12:45

Ish prokurorja speciale Janeva vendosi të mos jap dëshmi për rastin “Reket”

Ballina

Gazeta Express

09/10/2019 12:45

E dyshuara e tretë për rastin “Reket” ish-kryeprokurorja e Speciale Katica Janeva, vendos të mos jap dëshmi te Ruskoska për rastin e zhvatjes.

Pas kërkesës për kontroll të dëshmive, e dyshuara kishte të drejtë të jap dëshmi, dje Boki 13 në Prokurorinë për krim të organizuar dhe korrupsion nuk arriti të jap dëshmi sepse ishte keqësuar gjendja shëndetësore, ndërsa Janeva vendosi të mos jap dëshmi.

Nesër do të ketë aktakuzë për rastin “Reket” në të cilën përveç Janevës dhe Jovanovskit i dyshuar gjithashtu është edhe Zoran Milevski – Kiçeec i cili ndodhet në paraburgim shtëpiak.