Ironizon nënkryetari i PD Shkodër, pasi nuk u lejua të votojë se nuk kishte emrin në listë

Zgejdhjet e kryetarit të ri në Partinë Demokratike nuk kanë kaluar pa probleme, pasi shumë prej anëtarëve të PD-së nuk e kanë gjetur emrin në listat e votimit dhe nuk janë lejuar të votojnë. Përveç anëtarëve të thjeshtë, emrin në listë nuk e kanë gjetur edhe persona me poste drejtuese në PD, siç është rasti … Continue reading Ironizon nënkryetari i PD Shkodër, pasi nuk u lejua të votojë se nuk kishte emrin në listë