Irlanda vendi i 33-të me GOLDEN EAGLE - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

09/11/2019 16:18

Irlanda vendi i 33-të me GOLDEN EAGLE

Lajme

Gazeta Express

09/11/2019 16:18

Irlanda është shteti i radhës i cili e mirëpret pijen energjike Golden Eagle.

Të shtunën është nisur eksporti i parë për në këtë shtet, i cili ka ardhur si rezultat i pjesëmarrjes së vazhdueshme në panaire.

Prezenca e Golden Eagle nëpër botë sa vjen e bëhet më e fuqishme, ku listëve të shteteve ku është prezent i është shtuar edhe shteti i 33, Irlanda.

“Golden Eagle”  sot është lider në viset shqiptare dhe është një ndër produktet kosovare më të shitura në tregun ndërkombëtar. Kjo pije është prezentë në mbi 30 vende të botës si ne tregjet e Evropës, Azisë e Afrikës.