Ftesë për aplikim – Ofertim për shtypin e materialeve të ndryshme


Gazeta Express
15 Korrik 2019 17:54
Data: 15.07.2019
Vendi: Prishtinë, Kosovë
Ref.: 0032-07-19
Nga: IPKO Telecommunications LLC

Të nderuar,

IPKO Telecommunications fton të interesuarit për aplikim/ofertim konkurues për “shtypin e materialeve të ndryshme për IPKO”.

Dokumentacioni me kushtet e përgjithshme për aplikim/ofertim mund të tërhiqet më 15, 16 dhe 17 Korrik në ndërtesën e IPKO-s në Rr. Zija Shemsiu nr.34, Ulpianë, Prishtinë.

Në rast të interesimit, ju mund ta dërgoni ofertën tuaj në adresën e poshtëshënuar, jo më larg se 24.07.2019, ora 15:00. Oferta duhet të jetë e futur në zarf/ambalazh të mbyllur sipas udhëzimeve të dokumentacionit me kushtet e përgjithshme për ofertim, dhe të shënohet qartë me titullin e qëllimit.

Sinqerisht,                                                                  

IPKO Telecommunications                                                                                   

Ulpianë, Rr. Zija Shemsiu nr.34, Ulpiane.                                                                                

10000 Prishtinë.

Te fundit


Kthehu lart