Informatë e rëndësishme për ata që do t’i kalojnë pushimet në Sarandë


Gazeta Express
27 Qershor 2019 14:21

Është hapur prej ditës së sotme një kah i kalimit të mjeteve në Bypass’in e Fierit

Ashtu siç ishte paralajmëruar, lëvizja e automjeteve drejt Sarandës prej ditës së sotme bëhet nëpërmjet këtij segmenti të ri rrugor.

Kjo bën që lëvizja drejt Sarandës të bëhet duke shmangur kalimin në segmentin Mbrostar-Levan dhe mbërritja në Sarandë të jetë më e shpejtë.

Te fundit


Kthehu lart