Iluzioni i rrallë optik tregon personalitetin tuaj në varësi të asaj që shihni të parën - Gazeta Express
string(87) "iluzioni-i-rralle-optik-tregon-personalitetin-tuaj-ne-varesi-te-asaj-qe-shihni-te-paren"

Iluzioni i rrallë optik tregon personalitetin tuaj në varësi të asaj që shihni të parën

Fun

Gazeta Express

20/11/2023 21:56

Ky iluzion i pabesueshëm optik mund të tregojë mënyrën tuaj të të menduarit në varësi të asaj që ju tërheq vëmendjen më parë.

Mia Yilin, e njohur për testet e saj të karakterit në rrjetin TikTok, ka shpërndarë një tjetër gjëegjëzë që tregon gjëra interesante për të ardhmen apo karakterin tuaj.

Lexo Edhe:

Imazhi është bërë viral në internet me panoramën rurale të një plevice në kodër.

Por nëse shikojmë më nga afër të tjera detaje na shfaqen, të cilat zbulojnë diçka surprizuese.

Mia Yilin pretendon se nëse shikoni fillimisht zonjën që mbledh mollë, atëherë jeni një person i ndershëm që i mban gjithmonë premtimet.

Ajo shton: “Në rastin e parë ti je një person inteligjent te i cili njerëzit vijnë për këshilla dhe zgjidhje për problemet e tyre”.

Por nëse shikoni në fillim fytyrën kjo do të thotë se muaji që vjen për ju do të jetë “i pabesueshëm për ju”.

“Ju keni objektiva të qartë dhe tashmë është koha të shpërbleheni për punën tuaj. Në këtë rast çdo gjë që bëni ju e merrni seriozisht dhe kërkoni vazhdimisht të përmirësoni jetën tuaj”.

Imazhi është ndjekur gjerësisht në internet ku opinionet ishin nga më të ndryshmet: “Unë pashë fytyrën, jam unë i pari!”, ndërsa një tjetër shkruante: “Edhe unë pashë fytyrën dhe shpresoj që kjo të jetë e vërtetë.”

Iluzioni ishte ndryshe nga shumica e lojrave të këtij lloji, të cilat zakonisht shoqërohen me limit kohor për zgjidhjen e tyre, shkruan The Sun.