Ilhan Kyuchyuk është raportuesi i ri për Maqedoninë e Veriut në PE


load
Gazeta Express
7 Nëntor 2019 11:17

Deputeti bullgar nga radhët e Rimëkëmbja Liberalëve, Ilhan Kyuchyuk është raportuesi i ri për Maqedoninë e Veriut në Parlamentin Evropian.

Vendimi u mor dje nga Komisioni për Punë të Jashtme të Parlamentit Evropian.

Ilhan Kyuchyuk vjen në vendin e sllovakut Ivo Vajgl.

Roli i raportuesit në PE është të përgatis raportet për përparimin e reformave të Maqedonisë së Veriut, të cilat shërbejnë si bazë për qëndrimet e eurodeputetëve.

Ilhan Kyuchyuk është politikanë bullgarë nga radhët e partisë liberale “Lëvizja për të drejta dhe liri” e cila i takon familjes liberale

Artikull i sponsoruar

Te fundit


Kthehu lart