Ibrahim Dehari, ministër i ri për investime të huaja - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

24/08/2019 17:05

Ibrahim Dehari, ministër i ri për investime të huaja

Ballina

Gazeta Express

24/08/2019 17:05

Ibrahim Dehari do të jetë ministër i ri për investime të huaja.

Dehari është kuadër i BDI-së ndërsa në këtë post kalon pas shkarkimi të Zoran Shapuriq.

Deari vjen nga fshati Gajre i Tetovës,  është biznesmen dhe ligjërues në Universitetin e Tetovës.

Ai është familjar i rektorit të Tetovës, Vullnet Ahmeti.