I vihet flaka “Unazës së Madhe” në Tiranë - Gazeta Express

I vihet flaka “Unazës së Madhe” në Tiranë

Gazeta Express

25/04/2019 19:37

Disa nga protestuesit e opozitës, përfshi këtu dhe qytetarët e Astirit, i kanë vënë flakën disa prej fotove të stampuara në kantierin e ndërtimit që nis në sheshin “Shqiponja” në Tiranë ku dhe demonstrohet sesi do të jetë projekti i Unazës së Madhe të kryeqytetit, një projekt në fakt që ka stopuar në lotin e tij të parë për shkak të skandalit të madh me kompaninë fantazëm “DH Albania”.

Në mbyllje të protestës, disa qytetarë i kanë vënë flakën vendeve ku reklamohej projekti, ashtu siç sugjerojnë pamjet e mëposhtme: