I forti i Vushtrrisë vuri bast në emision që mund ta ngritë kalin, shkuan direkt në fermë për ta provuar - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

11/11/2019 9:48

I forti i Vushtrrisë vuri bast në emision që mund ta ngritë kalin, shkuan direkt në fermë për ta provuar

Ballina

Gazeta Express

11/11/2019 9:48

Këtë javë n’Kosovë show mysafir ishte ” Hulku ” nga Vushtrria.

Njeriu i sfidave dhe peshave të rënda që po përgatitet për rekord të ri në Guiness tha që do ta ngriste nga toka apo ta mbajë për 30 sekonda me duar një helikopter.

Por gjatë intervistës ai tha se mund ta mbajë edhe një kali në shpinën e tij dhe nga studio direkt u nisën për në një fermë ku mbahen kuaj.