I fitoi 1 milionë në llotari, por tash e humbi pasurinë dhe shet fotografi të gjinjve për 60 Euro - Gazeta Express

Gazeta Express

23/05/2019 7:35

I fitoi 1 milionë në llotari, por tash e humbi pasurinë dhe shet fotografi të gjinjve për 60 Euro

Gazeta Express

23/05/2019 7:35

Fituesja e lloratisë Jane Park po shet fotografi të gjinjve të saj online por ka mohuar se ka mbetur pa para – dhe ka pretenduar se po e bën atë gjë për bamirësi.

Jane është 23 vjeçar, dhe u bë fituesja më e re në llotarinë Euromillions kur arriti të merrte 1 milionë në moshën 17 vjeçare, por që më vonë u ankua se paratë e kishin bërë të palumtur.

Ajo e pranoi sot për The Sun, përkthen Periskopi, se ka shitur fotografi të gjinjve për 50 funte online por duke e mohuar se pasuria i kishte mbaruar.

Park e quajti veten Robin Hood pasi pretendon se përmes fotografive të cicave të saj të zhveshura merr paratë nga perversët e pasur për t’iu dhënë të varfërve.

Ajo postoi në Twitter: “Ndihem shumë e fuqizuar! Kam shitur shumë fotografi të gjinjve te meshkujt e dëshpëruar për t’i parë ato për 50 funte dhe i kam dhuruar paratë për bamirësi.”