I bie GoPro në llavë dhe i shpëton, shikoni pamjet mahnitëse - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

09/06/2019 20:48

I bie GoPro në llavë dhe i shpëton, shikoni pamjet mahnitëse

Fun

Gazeta Express

09/06/2019 20:48

Një turisti i ka rënë aparati GoPro në llavë të gjallë, dhe në mënyrë të pashpjegueshme ajo ka shpëtuar. Duket që reklamat e kompanisë se kamera e tyre është me të vërtet e pashkatërrueshme është e vërtet.

Llava ka temperaturë mbi 1 mijë gradë celcius, një temperaturë që shumë pak objekte e arrijnë.

Pas ishte kthyer në vendin ku kamera i kishte rënë, Erik Storm e gjeti kamerën pasi llava ishte ngrirë.

Këto janë pamjet e pabesueshme që janë nxjerrë nga kamera./Express/