Historia e suksesit të Shkenda Dubovës, si e krijoi ajo Qendrën e Dobësimit - Gazeta Express

Historia e suksesit të Shkenda Dubovës, si e krijoi ajo Qendrën e Dobësimit

Rozë

Gazeta Express

17/11/2019 12:40

Mbipesha është një gjendje nga e cila shkaktohen një numër i madh i sëmundjeve si: sëmundje të zemrës dhe infarkt, rritje të presionit arterial, diabet, dhimbje shpinë, gurët në tëmth, osteoartrit, probleme me frymëmarrje si astmen dhe apnen, disa kancere, depresion etj.

Qendra e Dobësimit ,,Shkenda Dubova” që disa vite ndihmon në trajtimin dhe humbjen e peshës, duke ofruar programe të përshtatur për individët të cilët janë duke luftuar mbipeshën dhe kilet e tepërta. Përmes aparaturave tona ju do të eliminoni dhjamin në mënyrë natyrale si lloj gjimnastike pasive duke kaluar nëpër disa lloje të aparaturave. Humbja në peshë nëpërmjet aparaturave vjen si pasojë e djegieve të kalorive. Trajtimi nuk ka efekte ansore por nuk ju keshillohet grave shtatzane personave me semundje vaskulare dhe personave me dializ dhe epilepsi.

Tek ne humbja e kilogrameve nuk është e vështirë dhe shumë shpejtë do e ndërroni pamjen tuaj nga mbipesha në peshë ideale. Qendra jonë përdorë aparaturat më moderne të gjeneratës së fundit të specializuara në këtë fushë. Gjatë një seancë realizohen pesë procese: dobësim, modelim, drenim, tonifikim dhe detoksikim. Një seance e plotë dobësimi ka kohëzgjatje 2,5 orë.

Së pari klienti i nënshtrohet një analize trupore ku përcaktohet: masa dhjamore, masa hidrike ,masa muskulare dhe skeletore si dhe metabolizmi Si rezultat i kësaj terapie, klienti humbe 5-8 kg në 10 seanca të plota dobësimi dhe reduktim të perimetrit deri në 10 cm për vetëm 10 seanca.. Le të shikojmë në detaje karakteristikat e aparaturave:

Perfect body-tunel sauna:

Kjo është një aparaturë e fundit dhe rezultat i një projekti të gjatë kërkimor, efikasiteti i të cilës është verifikuar shkencërisht në të gjitha aspektet mjekësore, teknike dhe pa efekte anësore ,kuruese për shumë sëmundje . Aktivizon molekulat e ujit duke përmirësuar thithjen e oksigjenit ,përmirëson qarkullimin e gjakut,nxit metabolizmin. Rrezet infra të kuqe të afërta dhe të largëta kombinohen për të depërtuar në indet e lëkurës deri në 30% (6 mm nën epiderme) dhe shpërbën grumbullimin e yndyrës të lokalizuara në bark ,vithe dhe kofshe. Në mjekësi IR përdoren për shërimin e shumë sëmundjeve si : -sëmundjet reumatike -sëmundjet degjenerative të nyjeve -gjendjet postraumatike ( kryesisht sportistët) – inflamacionet e hapsirave paranazale etj

Sauna traditcionale nga druri i pishes:

Eshtë aprarature ku përmes efektit termik të nxehtësisë ndihmon në eliminim e shtresave dhjamore dhe humbjen e peshës. Disa nga benefitet e saunës me nxehtësi: -detoksifikim -përmison qarkullimin e gjakut dhe ul tensionin arterial -humbje të peshës – eliminon celulitin edhe nga zonat më delikate -relaksim muskular.

Body shape – kabina e shtrire:

Një tjetër paisje që sjellë shumë benifite të jashtëzakonshme për shëndetin e në veqanti në humbje të peshës. Realizon një funksion të rëndësishëm në relaksimin e muskujve dhe detoksifikimin duke larguar toksinat dhe acidin laktik.

Elektrostimulatoret muskular:

Ky është procesi i fundit që bëhet gjatë një seance. Eshtë një proces shumë i rëndësishëm përderisa jeni duke shkrirë dhjamin,përmes elektrostimulimit tonifikohet trupi, nuk e lë të varet dhe të qullet trupi, stimul.

Qendrën për Dobësim Shkenda Dubova mund ta vizitoni në Prishtinë duke telefonuar në 045 224 540, në Gjakovë 044 545 444 dhe në Gjilan në numrin e telefonit 045 50 50 43.