Hetuesi policor në Obiliq dyshohet se pranoi 1 mijë euro për të interferuar në një rast

Inspektorati Policor i Kosovës respektivisht hetuesit e Departamentit të Hetimeve kanë arrestuar sot një zyrtar policor me dyshimin se i njëjti ka kryer veprën penale të “Keqpërdorim i detyrës zyrtare apo autoritetit” dhe “Marrje ryshfeti”. Bazuar në veprimet hetimore që hetuesit e IPK-së kanë realizuar deri më tani, dyshohet se zyrtari policor ka pranuar 1000 … Continue reading Hetuesi policor në Obiliq dyshohet se pranoi 1 mijë euro për të interferuar në një rast