Hapi frigoriferin dhe gjeti gjarprin brenda tij - Gazeta Express

Hapi frigoriferin dhe gjeti gjarprin brenda tij

Fun

Gazeta Express

10/06/2019 8:23

Gjarpri ishte mbështjellë përreth një ene me qumësht brenda kutisë së ftohtë të frigoriferit.

Ndërkohë që operacioni për ta nxjerrë gjarprin që aty filloi, familjarët e vajzës vendosën që të filmonin incidentin, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni videon e publikuar në Daily Mail: