Hani këto ushqime dhe do të jeni i fuqishëm në shtrat gjithmonë - Gazeta Express

Hani këto ushqime dhe do të jeni i fuqishëm në shtrat gjithmonë

Shneta

Gazeta Express

18/04/2019 12:07

Prandaj, për të pasur ereksione më të gjata dhe më të forta, rekomandohet që ushqimet e listuara më poshtë t’i përfshini në shujtat tuaja.

Ka studime të cilat kanë zbuluar se kur është fjala për vlerat ushqyese të një mashkulli aktiv seksualisht, ushqimi duhet të jetë i mbushur me vitaminë E, A dhe B.

Pra, nëse dëshironi ta përmirësoni impotencën, ushqimet që i konsumoni duhet të kenë nivele të kënaqshme të proteinave, kalciumit, kolesterolit, kaliumit dhe fosforit.

Kjo është lista me ushqimet që duhet t’i përfshini çdo ditë në dietën tuaj:

– Limoni

– Portokajtë

– Bananet

– Mandarinat

– Mjalta

– Arrat

– Djathi

– Jogurti

– Hudhra

– Qepa etj.