Grupet e reja Parlamentare: Soreca: Dialog për t’u futur në zgjedhjet lokale


Gazeta Express
18 Prill 2019 12:19

Pas krijimit të grupeve të reja parlamentare, ambasadori i BE, Lugi Soreca ka bërë thirrje për dialog mes opozitës dhe deputetëve nga listat e LSI e PD në Kuvend.

Soreca tha se tashmë është koha për dialod dhe duhet të ketë pjesëmarrje në zgjedhjet e 30 qershorit.

“Duam që opozita të dialogojë jo vetëm me palët e veta por edhe me qeverinë për tu futur në zgjedhjet lokale. Tani është koha për dialog dhe të ketë pjesëmarrje në zgjedhjet lokale.”

Te fundit


Kthehu lart