Ballina

Gazeta Express

02/10/2019 8:09

Gruaja që “sfidon” seriozisht nënat shqiptare, saktësia e saj e goditjes me papuçe është e pabesueshme

Ballina

Gazeta Express

02/10/2019 8:09

Një video e një gruaje nga Meksika që po qarkullon në internet, sfidon seriozisht nënat shqiptare.

Ajo shihet duke ndjekur vajzën e saj e cila del nga shtëpia. Kjo nënë e zemëruar që nuk mund të jetë aq e shpejtë sa e bija, heq papuçen nga këmba dhe e godet atë.

Preciziteti i saj është i jashtëzakonshëm. Ajo e godet vajzën drejt e në shenjë në një distancë prej 30 metrash.

Nga goditja intensive e sandales, vajza rrëzohet në tokë.

Ndiqeni videon: