Gruaja që hyri në provim veç 30 minuta pas lindjes - Gazeta Express

Gruaja që hyri në provim veç 30 minuta pas lindjes

Fun

Gazeta Express

12/06/2019 13:10

Almaz Derese, 21 vjeçare, nga Metu në Etiopinë perëndimore, kishte shpresuar të kryente testet para lindjes së saj, por provimet e shkollës së mesme u shtynë për shkak të muajit të Ramazanit.

Ajo hyri për të lindur  të hënën pak para se të fillonte provimi i parë.

Almaz tha se studimi gjatë shtatzënisë nuk ishte problem dhe ajo nuk dëshironte të priste deri në vitin e ardhshëm për të diplomuar.

Ajo kreu të hënën provimin e saj të gjuhës angleze, amkarike dhe matematikore në spital dhe do të përfundojë testimet e mbetura në qendrën e provimeve gjatë dy ditëve të ardhshme.

Almaz tani dëshiron të ndjekë një kurs dyvjeçar për t’u përgatitur për universitet.

Ajo tha se ishte e kënaqur me mënyrën se si shkuan provimet dhe se  djali i saj i vogël është mirë.