Gruaja gjeti një vezë gjigante në fermë, nuk do të besoni se çfarë kishte brenda - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

15/11/2019 9:24

Gruaja gjeti një vezë gjigante në fermë, nuk do të besoni se çfarë kishte brenda

Lajme

Gazeta Express

15/11/2019 9:24

Një grua kishte gjetur vezën gjigante në fermën afër shtëpisë, e cila vërtetë ishte e habitur me madhësinë që kishte dhe vendosi ta thyejë atë për të parë se çfarë qëndron brenda saj.

Brenda saj ishin formuar dy vezë, por çudia më e madhe ishte se njëra kishte lëvozhgë e tjetra jo.