Gruaja e vret burrin me koktej viagrash - e ndihmoi dashnori - Gazeta Express

Gazeta Express

15/05/2019 19:40

Gruaja e vret burrin me koktej viagrash – e ndihmoi dashnori

Gazeta Express

15/05/2019 19:40

Dukej se kishte vdekur nga një sëmundje. Por në fakt, ishte gruaja e tij ajo që e vrau, e cila për tre ditë me radhë i kishte tretur në ushqim, duke përgatitur pilula Viagra me qëllim eliminimin e bashkëshortit të saj për t’u martuar me njeriun që ishte dashuruar.

Plani djallëzor u zbatua nga gruaja dhe dashnori i saj disa ditë më parë në Egjipt në Kajro, në rrethin e El-Zaher.

Për të dyshuar se nuk kishte thjesht një sëmundje pas kësaj vdekjeje, ishte vajza 16-vjeçare e çiftit, që i kishte shtuar dyshimet e saj në polici, duke zbuluar nënën e saj.

Autopsia e kryer ndaj kufomës, konfirmoi se burri ishte vrarë.

Analizat zbuluan se viktimës iu dhanë dymbëdhjetë pilula blu dhe disa pilula gjumi brenda tri ditësh: një koktej i drogës, për të cilën nuk mund të mbijetonte.

Vitaminat vdekjeprurëse, gruas ia kishte dhënë dashnori i saj, dhe policia i arrestoi të dy.