Graniti i SHPK NAZI vjen n'Kosovë Show - Gazeta Express

Graniti i SHPK NAZI vjen n’Kosovë Show

Ballina

Gazeta Express

20/10/2019 20:48

Granit Uka aktori i serialit SHPK NAZI  për herë të parë në ndonjë intervistë vjen te Shpetim Desku n’Kosovë show.

Aktori tregon që është djalë që falë pesë vakte. Këtë ai e praktikon që dhjetë vite.

Graniti tregon që është i martuar dhe ka fëmijë./Gazeta Express/