Goditje të tjera tërmeti, IGJEUM jep detaje për lëkundjet e regjistruara - Gazeta Express

Goditje të tjera tërmeti, IGJEUM jep detaje për lëkundjet e regjistruara

Ballina

Gazeta Express

08/11/2019 8:58

Te tjera goditje termeti ne vend. Instituti i Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit ka regjistruar tre termete gjate nates ne vendin tone. 

Sipas te dhenave epiqendra vazhdon te jete ne Korce, fillimisht ne Arrez dhe me pas ne Sheqeras.

Lekundja e fundit e regjistruar ne ore 02:35 ka pasur nje magnitude 2.2 ne thellesi 30 km dhe me epiqender 12 km ne Veri te Korces.

Para saj nje lekudnje me e forte me magnitude 2.9 eshte regjistruar me epiqender ne Sheqeras. Per fat nuk ka raportime per deme.

1