Gjuriq në veriun e Mitrovicës, këto janë vendet që do t'i vizitojë - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

08/11/2019 11:34

Gjuriq në veriun e Mitrovicës, këto janë vendet që do t’i vizitojë

Ballina

Gazeta Express

08/11/2019 11:34

Drejtori i të ashtuquajturës “Zyra për Kosovën” në Qeverinë e Serbisë, ka ardhur sot në veriun e Mitrovicës dhe po merr pjesë në lutjen për festën e Shën Mitrit.

Për një gjë të tillë ka lajmëruar edhe e ashtuquajtura “Zyra për Kosovën”.

Gjuriq do të vizitojë Qendrën e Mjekësisë të rinovuar në Leposaviq dhe në mbrëmje do të vizitojë Qendrën Mjekësore në veri të Mitrovicës.

Nuk dihet nëse ka marrë lejen e autoriteteve shtetërore të Kosovës. Kujtojmë se Gjuriq ishte arrestuar nga Policia e Kosovës kur ishte futur në Kosovës pa leje paraprake nga Republika e Kosovës. /GazetaExpress/