Gjukanoviq: Nga Beogradi, as Serbi e madhe e as Shqipëri e madhe, por një tragjedi e madhe

Presidenti malazez, Millo Gjukanoviq tha se Serbia ishte “duke punuar tepër fort në dëm të saj” dhe shtoi se fryma e urrejtjes nga Mali i Zi dhe gjithçka malazeze ishte lëshuar, e cila tha se është arsyeja pse marrëdhëniet midis dy vendeve janë në nivelin më të ulët të mundshëm sot. “Serbia po punon jashtëzakonisht … Continue reading Gjukanoviq: Nga Beogradi, as Serbi e madhe e as Shqipëri e madhe, por një tragjedi e madhe