Gjobë dhe marrje e targave për hedhje ilegale të dheut në Prishtinë - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

20/10/2019 22:07

Gjobë dhe marrje e targave për hedhje ilegale të dheut në Prishtinë

Ballina

Gazeta Express

20/10/2019 22:07

Inspeksioni në Komunën e Prishtinës ka dhënë gjoba për kompanitë që kanë hedhur dhe pa leje paraprake.

Drejtori i Inspekcionit, Adonis Tahiri, e ka bërë të ditur përmes disa postimeve, se dënimi ka qenë 500 euro, derisa u janë konfiskuar edhe targat.

“Hedhja e dheut pa leje paraprake, është e ndaluar! Gjobe dhe konfiskim i targave”, ka shkruar Tahiri në Facebook.