Gjithkush ka një herë të parë, kjo është e Encës - Gazeta Express

Gazeta Express

22/04/2019 23:47

Gjithkush ka një herë të parë, kjo është e Encës

Gazeta Express

22/04/2019 23:47

Këngëtarja Enca Haxhiu i është dashur kohë që ta bëj një gjë që ndoshta pak femra kanë guxim

Ajo në një video që e ka postuar në rrjetet sociale ka shkruar se është hera e parë që ajo vozit dhe xhiron në të njëjtën kohë.

“Multitasking! Videoja e parë që bëj duke i dhënë makinës, në kaq shumë kohë”, ka shkruar ajo.

Enca sivjet ka pasur një sukses të madh në karrierën e saj si këngëtare, pasi që për herë të parë ka arritur të mbaj koncert në Kurdistan, duke kaluar famën edhe jashtë kufijve të Shqipërisë. /GazetaExpress/