Gjesti i shëmtuar i ambasadorit Borchardt, si e komenton ish- ministri i Ramës - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

14/10/2019 14:32

Gjesti i shëmtuar i ambasadorit Borchardt, si e komenton ish- ministri i Ramës

Ballina

Gazeta Express

14/10/2019 14:32

Mbrëmjen e kaluar ambasadori  OSBE-së Bernd Borchard, gjatë protestës së banorëve të Astirit, tek Drejtoria e Policisë, u nxorri gishtin e mesit banorëve, të cilët po mbështesnin të afërmit e tyre të shoqëruar nga policia.

“Shame on you” ishin disa nga fjalët e protestuesve teksa po kalonte ambasadori, i cili me një veprim të ulët ngriti gishtin e mesit kundrejt tyre, dy herë rresht dhe u largua.

I pyetur për këtë veprim të Borchard, në kryesinë e Kuvendit pas mbledhjes së PS-së, deputeti Ervin Bushati nuk preferoi që ta komentojë gjestin e ambasadorit, duke thënë që nuk e ka parë.

“Nuk jam komentaor ambasadorësh dhe nuk e kam parë gjestin!”- u shpreh Bushati.