Gjërat e pazakonta që në të kaluarën ishin më se të zakonta - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

21/05/2019 20:28

Gjërat e pazakonta që në të kaluarën ishin më se të zakonta

Fun

Gazeta Express

21/05/2019 20:28

Nëse mendoni se njerëzit në ditët e sotshme bëjnë gjëra të pazakonta, duhet të hidhni një sy në historinë tonë, që përfshin të shkuarën.

Do të shihni se paraardhësit tanë kanë kryer veprime akoma më të çuditshme se çfarë ne mund të mendojmë.

Image

Trajtime dhe barna me përbërje kokaine

Image

Dërgimi i fëmijëve me postë

Image

Kafaze jashtë shtëpisë, për fëmijë

Image

Ermitët që jetonin në kopësht

Image

Metoda të dyshimta të kurimit të sëmundjeve

Image

“Ekskursion dëfrimi” në spitalet psikiatrike

Image

Koleksionim i pjesëve të trupit

Image

Sipas doktorëve duhej të konsumohej cigarja në shtatëzani