Geti heq të gjithë flokët dhe Marina duket e se pëlqen këtë ndryshim të bashkëshortit - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

16/09/2019 10:59

Geti heq të gjithë flokët dhe Marina duket e se pëlqen këtë ndryshim të bashkëshortit

Ballina

Gazeta Express

16/09/2019 10:59

Getoar Selimi ditën e djeshme i habiti të gjithë me ndryshimin e papritur që bëri në pamje, duke qenë se prej kohësh e shihnim me pamje të njëjtë.

Geti u shfaq i qethur zero dhe shkruante “refresh”.

Disave u pëlqeu kjo dukje e reperit e disave i pëlqen më shumë Geti me flokë.

Po Marina si reagoi kur e pa bashkëshortin kështu?

Siç duket Marinës i ka pëlqyer ky ndryshim dhe kjo shihet nga veprimi i moderatores.

Marina ka pëlqyer fotografinë që Geti ka postuar, ndërsa nuk shohim ndonjë koment nga ajo pasi reperi i ka ndaluar komentet në Instagram.