GAP: Funksionalizimi i kioskave elektronike në komuna ka ngecur


load
Gazeta Express
14 Gusht 2019 7:42

Instituti GAP organizon konferencën për media ku prezanton raportin: “Ngecjet e komunave në funksionalizimin e kioskave elektronike për ofrimin e shërbimeve administrative”.

Shërbimet administrative në nivel komunal janë të varura nga politikat e nivelit qendror. Mos krijimi i kushteve për zbatimin e Strategjisë për Modernizimin e Administratës Publike kanë ndikuar edhe në organizimin dhe efikasitetin e punës nëpër komuna.

Madje komunat vlerësojnë se niveli qendror është më shumë pengues se sa lehtësues në racionalizimin dhe digjitalizimin e shërbimeve administrative.

Te fundit


Kthehu lart