Gafat “legjendare” të Rudina Hajdarit: Do ngrejmë papunësinë dhe biznesi do ketë më shumë frymë - Gazeta Express

Gazeta Express

20/04/2019 22:20

Gafat “legjendare” të Rudina Hajdarit: Do ngrejmë papunësinë dhe biznesi do ketë më shumë frymë

Gazeta Express

20/04/2019 22:20

Këtë të shtunë krijimi i një partie të re politike nga ana e vajzës së Azem Hajdarit ka zënë hapëirën kryesore mediatike në vend.

Partia do të quhet “Bindja Demokratike” dhe pritet që të zyrtarizohet javën e ardhshme.

E meqë jemi në prag zgjedhjesh le të kujtojmë fjalimin historik i Rudinës ku flet me bindje të plotë për një ngritje të papunësisë.

“Do ngrejmë papunësinë sepse bizneset do kenë më shumë frymë dhe do jenë në gjendje të kemi një ngritje të punësisë. Gjithashtu, unë ju… ju, unë ju premtojë që ne do të luftojmë fortë që të kemi zero tolerancë për sa i përket shëndetësisë”, është shprehur fuqimisht Rudina.